Fællessang i solnedgangen i Slettestrand

til .

Tirsdag 1. juli indledes den nye sæson af »Sange ved havet«, som ved premieren sidste år blev en stor publikumssucces med omkring 600 deltagere fordelt over tre sommeraftener i juli-august

I år udvides programmet med en ekstra sangaften torsdag 14. august i forbindelse med golfturneringen »Made in Denmark«. De mellemliggende datoer er tirsdagene 15. juli og 5. august.

»Sange ved havet« foregår ved Havbådehuset i Slettestrand og begynder kl. 20. Programmet varer tre kvarter og veksler mellem fællessang efter Han Herred Sangbogen med forskelligt musikalsk akkompagnement og underholdende indslag.

Derefter står områdets hoteller på skift for servering af kaffe/te med kage i Havbådehuset, som også giver husly til fællessangen i tilfælde af regn. I øvrigt kan man sommeren over se en lille kunstudstilling med skibsmotiver af akvarelmaleren Ole Ubbesen.

Idéen til »Sange ved havet« er hentet fra Agger i Thy og har til formål at være et hyggeligt mødested for såvel lokalbefolkning som turister. Unge som ældre er velkomne til at slutte sig til og synge med. Arrangørerne opfordrer deltagerne til at tage en klapstol og et tæppe med.

Bag arrangementet står en række frivillige fra Han Herred Turistforening, Destination Slettestrand-Svinkløv, Han Herred Havbåde, Hjortdal Beboerforening, Hjortdal Menighedsråd, Kulturforeningen Tinghuset, Jammerbugt Kulturskole og Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred.

Læs mere her