Ny medlemsbutik i Fjerritslev Handelsstandsforening

til .

Fjerritslev Handelsstandsforening byder Kastberg Sko & Tasker i Vestergade 8 velkommen som ny medlemsbutik i Jammerbugtens hyggeligste handelsby

Bag det nye initiativ står en kvinde med næsten 20 års erfaring fra branchen, nemlig Catrin Kastberg Monberg Hinrichsen, der senest har været butikschef hos Neye i Hjørring. Tidligere var hun ligeledes butikschef inden for tasker i Aalborg Storcenter, hvor hun i øvrigt blev udlært og senere arbejdede som ekspedient.

– Jeg har længe drømt om at blive selvstændig, og da Vibeke Jæger ønskede at stoppe med sin skobutik, blev drømmen til virkelighed. Tilmed kan jeg nu arbejde i den by, hvor jeg bor, og slippe for de lange køreture.

Selv om der er mange gode traditioner at bygge videre på – såsom udstrakt service og nærkontakt med kunderne – har Catrin valgt sit helt eget koncept. På hylderne finder du kendte mærker som Rieker, Gabor og Vagabond, og hertil kommer en fritidsafdeling med Skechers. Desuden lancerer Catrin en nyhed i form af Dream Comfort til den modne kvinde, der ikke kan få sin fod ned i en hvilken som helst støvle. Og er du til fest, er de højhælede fra Clarks blevet et stort hit.

Inden for tasker, punge, handsker og andet tilbehør er det Adax, Bel Sac og Pia Ries, der er i højsædet.

I disse uger har Catrin god hjælp af Christina Toft Nielsen (på billedet til højre), som er i virksomhedspraktik, og de to pynter selvfølgelig op til en hyggelig aften for både børn og voksne, når der er Halloween by Night fredag 21. oktober.