Skønne modeller på podiet ved årets CarWalk i Fjerritslev lørdag 4. juni

til .

Fjerritslev Handelsstandsforening går igen i år sammen med byens modeforretninger og bilforhandlere om en sjov og spændende event i Jammerbugtens hyggeligste handelsby

Hvis man mixer ordene »car« og »catwalk« får man et helt nyt begreb, som hedder CarWalk.

Det vil med andre ord sige et spændende og anderledes modeshow, hvor man både får præsenteret de nyeste trends inden for tøj og sko og samtidig kan opleve flotte og farverige biler og tilhørende udstyr på podiet.

Hvordan lader det sig gøre?

Jo, i Fjerritslev, som hermed gentager de to sidste års succes med CarWalk, bliver hovedstrøget spærret af for kørende trafik lørdag 4. juni. Midt i byen etableres et kæmpestort podie, hvor alle de skønne modeller bliver præsenteret for publikum fra kl. 11.00.

Flagene er hejst, og byens butikker er klar med masser af gode tilbud fra kl. 9.30 og helt frem til kl. 13.00. Områdets tre autoforhandlere – Auto Fjerritslev, H.J. Nielsen og Midtvejs Auto – er også på pletten med deres nye bilmodeller allerede fra kl. 9.30.

Der er også mulighed for at deltage i konkurrencen om dejlige gaver og gavekort for i alt 9.000 kr.

Gratis konkurrencekuponer udleveres allerede fra tirsdag 31. maj hos de deltagende butikker og bilfor-handlere – dog max én kupon pr. person pr. butik.

Vinderne udtrækkes direkte i forbindelse med CarWalken på podiet.

Om eftermiddagen er der mulighed for at fortsætte til »Festen på Aagaard« lige syd for byen, hvor der bydes på stort spisetelt og markedsplads med middelalderstemning, gøgl, dans og musik for store og små. Her er der også veteranbiler og -traktorer at kigge nærmere på, ligesom der fortælles spændende danmarkshistorie på den gamle herregård.