Stor interesse for golf i Han Herred

til .

De to golfklubber i Han Herred – Jammerbugtens Golfklub i Fjerritslev og Øland Golfklub – har sammen med Udvikling Han Herred deltaget i messen »Ferie for Alle« i Herning

På messen var en af hallerne reserveret til golf, og det var her, Udvikling Han Herred havde lejet en stand for at gøre opmærksom på mulighederne for at bo i Han Herred, hvis golfinteresserede vil følge European Tour golfturneringen »Made in Denmark«, der spilles i Gatten i august måned. Der var også mulighed for at deltage i en lille putte-konkurrence, hvor præmien var gratis spil på de to baner, hvilket mange af standens gæster havde succes med.

De to golfklubber bakker op om initiativet ved at arrangere en Han Herred match i samme uge, som turneringen afvikles i Gatten. Der spilles en runde på hver af de to baner, og ud fra den samlede score findes vinderen, der efterfølgende kan hygge sig med et weekendophold på et af Han Herreds hoteller.

Formanden for Udvikling Han Herred, bogtrykker Peter Eigenbroth, udtrykker stor tilfredshed med deltagelsen på messen. – Vi havde kontakt til mere end 1.000 messegæster, fortæller han, og gennem indsamling af mailadresser kan vi nu forstærke vores direct mail kampagne under mottoet »grønt ophold med blå udsigt«.

Udvikling Han Herred har i samarbejde med egnens overnatningssteder fremstillet en flot brochure om Han Herred, og den udsendes nu til golfklubber i både Danmark, Norge og Sverige for at gøre opmærksom på muligheden for både at bo i Han Herred og spille på egnens flotte baner, og for at se golf i verdensklasse under turneringen i Gatten.