Foråret holdt sit indtog i Thorup-Klim Hallen

til .

Der var masser af forårsstemning både ude og inde, da 14. forårsmesse i Thorup-Klim Hallen blev afviklet i weekenden 8.-9. marts

Rundt om på de 35 stande var der livlig snak og handel, og konferencier Mogens Bay bandt de mange sceneindslag sammen til en festlig og farverig underholdningsbuket.

Blandt højdepunkterne var de store mode- og hårshows, som løb over catwalken både lørdag og søndag eftermiddag.

Messekoordinator Henrik Agesen er yderst tilfreds med weekendens forløb. Han oplyser, at der i alt var omkring 1.800 besøgende, heraf godt 1.500 betalende gæster, mens de øvrige 300 var at finde som udstillere, deltagere i modeopvisninger og underholdningsindslag samt frivillige hjælpere.

– Det er lidt under sidste gang, måske på grund af det flotte vejr, som indbød til andre gøremål, men stadig meget tilfredsstillende, konstaterer Henrik Agesen.

Han noterer sig, at der også var stor tilfredshed med messens planlægning og afvikling blandt udstillerne, og at der igen er udsigt til et overskud i størrelsesordenen 100.000 kr. til deling mellem støtteforeningerne for Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening.

Se flere billeder her

Se reportage fra DitNetTV Jammerbugt her